Обикновено в рубриката ни "Директно от снимачната площадка" ви предлагаме снимков материал от холивудски продукции, но този път решихме да надникнем "зад кулисите" на българското кино.



"Клиника на 3-тия етаж" е добре познат сериал на българите. Наскоро (20.10.09) започнаха снимките на втория сезон на комедийния сериал. След 10-годишна пауза актьорският състав се събира отново, за да ни забавлява със смешните истории на „веселата клиника".

Към редовния актьорски състав ще се присъединяват още Ангел Георгиев, Анета Сотирова, Стефан Денолюбов и синът на режисьора - малкият Аким. Доктор Томасян (Христо Мутафчиев), д-р Радева (Стефания Колева), д-р Филипов (Александър Косев) и тяхната сестра Доковска (Рени Врангова) се местят в нова клиника, но там ги очаква висок наем. Решението е едно - всички те дават своите апартаменти под наем и се местят на третия етаж.


 
Режисьор на продукцията е Николай Акимов. Сериите ще бъдат 12 и ще се излъчат от 1 януари по БНТ. Любопитен факт е, че Доктор Томасян и д-р Радева ще сключат брак в новите епизоди на хитовия сериал.

Снимки: БНТ