Провокативната си фотосесия наречена FOREVER YOUNG... за новата си колекция представи миналата вечер младия дизайнер Николай Сяров и студиото му Alter Design. Моделите са създадени и със специалното участие на модела Даниела Арнаут.

В столичния микс клуб ID Club за първи път бяха показани кадрите на фотографа Николай Иванов, които бяха причина за конфликт с църковен служител. Той направи опит да закрие снимачния процес, заради това че се провеждаше на... Централните софийски гробища

За главни модели в проекта бяха избрани една от най-обсъжданите жени в шоубизнеса ни - "Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова и най-изявения талант от "Мюзик Айдъл 2" - Стоян Петров. В ролята на модел влезна и домакинът на събитието Николай Сяров.

Основните действащи лица от мистичната сесия бяха сред присъстващите на промоцията на FOREVER YOUNG... С актуалния си поп хит "Да продължим" поздрави гостите Стоян Петров. Към изпълнението му се включи и плеймейтката Златка, която танцуваше емоционално и секси. На сцената пя и Стефан Илчев, известен още като имитатора на Лили Иванова.

Моделите от FOREVER YOUNG... ще бъдат показани и в SV Fashion Studio, където могат да бъдат закупени на специални цени.