Най-новата песен в репертоара на Драгомир Драганов се казва “Послепис”. За мнозина това заглавие звучи стандартно, но зад него се крие недоизказаното от раздялата между Лили Иванова и Асен Гаргов. Развръзката в отношенията между Иванова и Гаргов настъпва през 1991 г., след което примата се хваща под ръка с още по-младия Чочо Владовски.
Именно тогава Асен Гаргов записва песента “Послепис”, в чийто рефрен се пее: “Не зная беше ли това една любов, не зная, ала всъщност знам – целият живот е приказка за сам”. Официално Гаргов не обяснява подтекста, но той говори многозначително.
16 години по-късно водещият на “ЕвроБГвизия” Драгомир Драганов направи кавърверсия на песента. За целта той получи разрешението на авторите и специалната благословия на Асен Гаргов.
“Послепис” ще влезе в следващия албум на пеещия водещ. Както и при Гаргов, Драго не афишира на кого е посветена баладата, но дори и да отрича, никой няма да му повярва, че не е възпял “развода си” с гласовитата и именита певица. От 2005 г. слънчевите отношения между двамата изведнъж потъмняха и причерняха, а раздялата им не бе шумна, но предизвика гръм и мълнии сред мало и голямо.