Заведението "Буната" във Варна за 9-ти път събра някой от най-актуалните ни звезди навръх Нова година. Ресторантът се затваря за гости, защото се разиграват скандални сцени.

Това е мястото, където може да се види стриптийз шоу между мъжа на Нели Рангелова - Жоро Бочуков и Драго Чая, лесбо-сценка между половинката на Гого от "Домино" - Ева и гранддамата Йорданка Христова. Може да се чуе и как Славка Калчева пее парчето на Мария Нейкова "Вървят ли двама".

Сценарият винаги се прави от участниците в чест на варненския шоумен Иван Иванов-Дядо, който се ползва с особена почит, тъй като раздава заработените хонорари. Най-големият купон станал една година, когато влизайки в кръчмата всички взели да му се радват. По-късно станало ясно защо, тъй като Жоро Бочуков обявил, че Дядо духнал с парите и в момента е в Румъния и на път за Европа му се обадил да не го чакат. И повече от час и половина разигравали театро с Драго Чая, че никога повече нямало да се върне в България. Орлин Горанов, Кристина Димитрова и всички останали, за които се сетщаме, изпаднали в ужас. Само Лили Иванова липсвала, но те не я канели на подобни събития.