Русото изкушение, което роди хита, че "работи Златка", от няколко месеца насам се е кротнала в обятията на мускулягата Павел.

"Избягах от светския живот доброволно. Клюките и слуховете за мен станаха безконтролни и пречат на връзката ми. Не искам да ме разпознават хората и не искам да се говори за мен сега. Освен това връзката ми с Павел ме предразполага да си седя вкъщи и да съм кротката и добрата Златка. Вече не съм лудата и дивата, която не се спира от купони. Павел отключи някакви други желания в мен. Сега искам да се грижа са семейството си. Много държа на тази връзка и искам да продължи. Отношенията ни са сериозни. Не зная какво ще се случи и как ще се развият нещата, но вече мисля за сватба и за деца".

От големия шум около себе си Златка най-много била изненадана от гнусната лъжа, че е болна от СПИН. "Ужасно е. Аз знам че не е истина, но представете си как са се почувствали близките ми. Това беше грозно", изплака укротената блондинка. "Има неща, направени през тези две години, от които се срамувам. Едно от лошите неща, в които се забърках, бе скандалът с Алисия. Това беше голяма глупост, от която винаги ще ме е срам".

Черната Златка също опровергава един тлъст слух за нея и русата й адашка и колежка: "Не съм й взела гаджето. С Благой Иванов бяха скъсали повече от месец, когато се запознах с него. С него сме разделени временно, за да може всеки да осмисли нещата. Има такива моменти и засега не мога да кажа дали ще се съберем отново или всеки ще поеме по пътя си", споделя пищната брюнетка, която преди време спрягаха за любовница на Слави Трифонов.

"Имала съм предложения от богати и от други мъже. Предлагали са ми много пари, но това го правят и с други момичета", изповяда се Димитрова. Бургазлийката твърди, че не се плаши да работи. Знае 2 и 200. Ако трябва, може да грабне метлата и да чисти улиците.

източник: а-я БЛИЦ