Единствената група в света, оторизирана от самите ABBA да пресъздава техните концерти - Arrival, пристига в София. Шведите ще възродят духа на добрите стари времена на 21 ноември в столичната зала "Универсиада". 

За ретро купона ще бъде изградена специална сцена, а декорите ще са едно към едно като тези от турнетата на легендарната музикална четворка. Организаторите предвиждат нестандартни изненади за феновете. През уикенда в «Сити център София» желаещите да се превъплътят в ролята на шведските звезди ще могат да попеят на караоке. На място ще се продават и билети за шоуто.
Arrival, кръстени на един от най-успешните албуми на ABBA, са създадени през 1995 г. от шведките Вики Зетенберг и Анни-Фрида, която още от дете им била луда фенка. На Фрида й хрумва идеята за подобна формация, след като вижда резила на австралийска банда, имитираща идолите й.

Тогава талантливата девойка се зарича да събере квартет, който да пресъздава майсторски песните на ABBA. И очевидно успява, тъй като знаменитите шведи дават благословията си именно на Arrival. Любопитен факт е, че в групата свирят и истински музиканти от ABBA - Фин Сьоберг (китара), Роджър Палм (барабани) и др.

За посещението си у нас изпълнителите не проявиха почти никакви капризи, коментира "Монитор". Поискаха си 20 енергийни напитки, 2 литра шоколадово мляко, риба и различни видове френски сирена.