Полузащитникът на Портсмут Джейми О'Хара, който успя да опитоми британския модел Даниел Лойд, ще става татко през лятото. Неговата годеница е бременна, съобщи щастливата новина табоидът "Сън", като се позова на говорител на красавицата.

Доскорошната мъжемелачка не е на себе си от радост, тъй като е страдала от синдром на поликистозния яйчник, хормонално нарушение в женския организъм. Лекар навремето дори й бил казал, че никога няма да може да има деца, което прави новината още по-вълнуваща.

Бившата "Мис Великобритания", която е една от най-известните WAGs на Острова (така наричат съпругите и приятелките на футболистите), се запозна с Джейми О'Хара в началото на миналата година.

Оттогава серийната свалячка на футболисти изглежда напълно променена. Тя вече не вършее из баровете на Острова и предпочита спокойствието пред шумните купони.

Повратна точка в нейния начин на живот стана една случка в нощно заведение през месец май, когато тя едва не загуби единия си крак, след като беше блъсната върху маса със стъклени чаши и бутилки и се наряза жестоко. Промени я и любовта й на три години по-малкия от нея Джейми О'Хара.

Футболистите винаги са били нейният любовен провал, но ето че сега един от тях успя да я „спаси". Даниел Лойд губи короната си „Мис Великобритания" заради връзка с бившия играч Теди Шерингам (43) - един от членовете на журито в конкурса за красота.

По-късно тя е оправдана, но скандалът слага край на интимните им отношения. Следва краткотрайна връзка със звездата на Бирмингам Сити Маркъс Бент (31), която Даниел прекъсва през януари 2007 година, след като разбира, че той й изневерява със стюардеса, докато в същото време тя се бори със страха, че вероятно е болна от рак на гърдата.

След това Даниел Лойд започва да излиза с Джърмейн Дефоу, но романът им издържа само три месеца. "Изглеждаше така, като че скачам от мъж на мъж. В действителност единственото, което търсех, беше любов", сподели неотдавна тя.

Лутането на красивата Даниел продължава до съдбоносната й среща с Джейми О'Хара. Всъщност на тях не им бе нужно много време, за да разберат, че са родени един за друг. Скоро след запознанството си двамата започнаха да чертаят планове за съвместно бъдеще и ето че няколко месеца по-късно първият плод на тяхната любов вече е на път да узрее. А коя е следващата стъпка - сватба на 18 юни догодина.

източник: