Джена говори в ефира на радио "Сигнал плюс" за актуалната тема в последния месец - пеенето на плейбек.

"Абсолютно съм против това лъжене на публиката като начин да избягаш от всичко. Знам, че е много трудно, когато имаш повече участия, да се справяш, да тичаш от едното на другото, да имаш глас за всяко едно, едва ли не нямаме право и да се разболяваме, но мисля, че никой от нас няма право да си изкарва цели участия на плейбеци. Още повече, аз съм чувала с ушите си как се пуска песен на певицата с нейния глас и се пее отгоре, не знам как така мислят, че може да се заблуди аудиторията, но го правят" - изразява възмущението си Джена.

"Изпълнителите нямат право да се подиграват с публиката и аудиторията. Права е Камелия, защото тя е от толкова години на сцената. Всички ние, които сме от няколко години в шоубизнеса, се учим от нея и от хора, които са големи имена като самата Камелия, Глория, Тони Дачева, хора от които може само да се учим. Уважавам ги!" - заяви певицата.

"Всеки един от нас носи негативите на хора, които се държат недостойно. Има доста заведения, в които се пее на плейбек. Там няма никакви условия. Започваш да пееш и не чуваш нищо. Моите почитатели знаят, че пея на живо. Моля всички, които си позволяват да се държат по този начин, да не го правят, защото не е коректно. Защото няма уважение към нашата публика. Ако някой смята, че заблуждава по-малката част от аудиторията, то голямата разбира и ни се смее. Затова по-добре да не го правим" - отправи призив към колегите си Джена.

източник: