„Приятелката" Дженифър Анистън откровено разкри пред американско издание, че с удоволствие би се събрала с някой от бившите си гаджета, в това число и с екссъпруга си Брад Пит.

За нея даването на втори шанс било нещо нормално. „Разбира се, че бих се върнала при някой от бившите си гаджета. Когато преди си излизал с някого, може би това е бил моментът, в който не си бил готов за сериозно обвързване, защото не си се чувствал достатъчно зрял", заявила Дженифър Анистън.

„Хората обаче се променят, а с времето се научаваш да приемаш както техните положителни страни, така и недостатъците им." След тези думи тръгнаха слуховете, че „приятелката" отново пуска поредната муха за събиране с голямата й любов Брад Пит.

Според нейни приятели обаче, това е малко вероятно, тъй като, по думите им, в момента Дженифър Анистън е силно влюбена в колегата си Джерард Бътлър. Макар актьорите да отричат да са нещо повече от приятели, привличането помежду им е очевидно. 

„Джерард е великолепен. Той наистина е много мил мъж. Мен обаче постоянно ме гаджосват с всеки колега, с когото се снимам, а между нас няма нищо сериозно", за пореден път отрекла връзката си с Джерард Бътлър актрисата Дженифър Анистън.