Мисията на бившия капитан на Англия Джон Тери да си върне доверието и обичта на своята съпруга Тони бе изпълнена успешно от бранителя на Челси. Двамата се разделиха, след като Тони Тери реши да отиде в Дубай заедно с двете им деца, научавайки за аферата на своя съпруг с френския модел на бельо и приятелка на Уейн Бридж Ванеса Перонсел.



Още по-обидното за Тони Тери в случая бе желанието на съпруга й да прикрие случая, плащайки за аборт на Перонсел и принуждавайки я да мълчи в продължение на година и половина за случилото се със съдебна заповед. 28-годишната жена на капитана на Челси избяга в Дубай и дори обмисляше да иска развод, тъй като това не е първата изневяра на Джон във връзката им.

Заради скандала 29-годишният бранител бе лишен от капитанската лента на националния отбор на Англия и трябваше да получи специално разрешение от клуба си Челси да отпътува за Дубай, където да се опита да се сдобри със съпругата си. 

В 5-звездния "Le Royal Meridien" в емирството Джон Тери се доказал като изключителен романтик, изпращайки 100 червени рози в стаята на съпругата си преди да й поиска прошка. Сега двамата обмислят да повторят брачната си клетва, за да затвърдят своя брак.

източник:
снимки: Дейли Мирър