Небеизвестната Джордан отново мина под венчило. По-малко от пет месеца след развода си с австралийския певец Питър Андре силиконовата красавица надяна халката на състезателя по свободни боеве Алекс Рийд.

Двамата си казаха "Да" на кратка и скомна церемония в Лас Вегас. Събитието се състоя в параклиса на Wynn Hotel вчера в 16 часа местно време и продължи точно 22 минути.

Според "Дейли Мейл" влюбените решили да запазят в тайна от медиите мястото, за да избегнат комерсиализиране на сватбата им. Така те искали да покажат на всички, че чувствата им са искрени. Папараци обаче все пак успяха да запечатат момента, в който 31-годишната Прайс и Рийд купуват пръстен  от бижутериен магазин в близост до 5-звездния им хотел "Планета Холивуд" в столицата на хазарта. Всъщност това бе и намек за техните планове, които те осъществиха часове по-късно.

"Кати и Алекс са щастливи да съобщят, че се ожениха на тайна и скромна церемония на 2 февруари в Лас Вегас", бе лаконичното съобщение, разпространено до медиите от техния агент.

Младоженците също излязоха с кратко изявление, в което се казва: "Ние много се обичаме и заедно гледаме напред към бъдещето. Нямаме търпение да се върнем обратно в Англия и да отпразнуваме нашия брак с приятелите и семействата ни, които изцяло ни подкрепят." След като си разменили клетвите за вечна вярност, Джордан и новият й съпруг се прибрали в луксозния си хотелски апартамент, в който цената на една нощувка е 10 000 долара.

Въпреки че вече има три деца, Кати Прайс не крие желанието си да дари с бебе и Алекс Рийд. Тя дори иска още 2-3 хлапета. "Винаги съм казвала, че искам голямо себейство. Обичам Алекс и мечтая да го направя много щастлив", сподели неотдавна мъжемелачката.

Джордан има 7-годишен син Харви, плод на кратката й любовна авантюра с тъмнокожия Дуайт Йорк. Двамата се срещаха през 2001 година, но връзката им приключи малко преди раждането на детето през май 2002-ра. Напращялата хубавица неведнъж се е оплаквала, че бившият вече футболист въобще не се интересува от Харви, който е инвалид. Малчуганът е частично сляп и страда от заболяване на щитовиднага жлеза, което засяга неговия растеж и мобилност.

Тя има и две деца от брака си с Питър Андре - Джуниър (4 г.), и Принцес Тиами (2 г.). Двамата отглеждаха и Харви, когото австралийският певец бе приел като свой собствен син. Изпълнителят на хита "Mysterious Girl" и еротичният модел се ожениха през септември 2005 година, но близо четири години по-късно се разделиха по взаимно съгласие. Причина семейството им да се разпадне станаха проблемите на Джордан с алкохола.

За тях говореше и Дуайт Йорк. "Тя има раздвоение на личността. Способна е на много перверзни неща. Щом си легнем тя се превръща в дивата Джордан. Когато е под влиянието на алкохола също е трудно удържима. В ежедневието обаче тя е Кати Прайс и е много чувствителна жена, която иска да й се обръща специално внимание ", разкри преди време бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

източник: