Както всяка година, и тази в навечерието на Коледните и Новогодишните празници модна агенция ES line Models не изневери на традицията и проведе за пореден път конкурса „Малките Звезди". 



На сцената на конкурса се изявиха малки таланти на възраст между 5-14 год. Малчуганите зарадваха публиката и журито с песни, танци, рецитиране на стихчета, фокуси и др.

Водещи на събитието бяха близначките Пламена и Стилияна Тотеви, нашумели напоследък с участието си в "Надхитри Блондинките". На финала, както винаги, имаше много изненади и подаръци за всички, осигурени от генералните спонсори на конкурса „Камеа Дизайн", детски магазин „Piggy"s House", професионално фотографско студио „SV Studio", представено от Симон Вартерян. 

С титлата "малките звезди" се окичиха Лора Петкова и Александър Василев, които се представиха с песни. Силвия Васева и Евгени Евтимов направиха изненада за децата, като обявиха и новите лица на агенцията за 2010 година - Христина Грънчарова и Димитър Жечев. Наградата за момичетата - корона с кристали Сваровски, бе връчена на победителките от миналогодишната носителка на титлата Лице на ES line Models Ивон Васева.

За доброто настроение на гостите по време на конкурса се погрижиха децата от детска инструментална група "Шопчета-бобчета". Те свирят заедно на народни инструменти от една година.

Собствениците на агенцията Силвия Васева и Евгени Евтимов са организатори на конкурса „Малките Звезди" вече 4 години. Много финалисти от конкурса впоследствие намират реализация в ТВ реклами, филмови продукции, музикални клипове и др. Освен за малките модели, в агенцията се провежда и конкурс за големи модели - Face of Bulgaria.