Ейми Уайнхаус не спира да учудва близки и познати с изцепките си. Последната приумица на британката е отново да се омъжи. При това не за кого да е, а за бившия си съпруг Блейк.

Приятели на новата (стара) двойка разказали, че сватбата е замисляна за след няколко седмици, при това тя ще се състои в Града на греха Лас Вегас. Ейми Уайнхаус и Блейк нямали желание отново да минават през традиционната брачна церемония, а искали подписването да стане по бързата процедура. Припомняме ви, че двойката се венча през 2007 г. в Маями, а разводът беше факт през септември 2009 г.

Намеренията на бившите съпрузи са доста неочаквани и не били добре приети от семейството на певицата. Родата на британката недолюбвала особено много Блейк, защото според тях той е сред основните виновници изпълнителката сериозно да злоупотребява с дрогата.

Именно проблемите на Ейми Уайнхаус с наркотиците са основният фактор брачната церемония да се забави. В момента тя изчаква да получи разрешение за виза, с която да може да стъпи на американска земя. Преди време й беше отказан достъп в страната от властите в САЩ, именно заради употребата на дрога.

„Ейми и Блейк искат да започнат отначало и на чисто. Те се надяват втория път бракът им да е успешен, а и да си родят много деца", разказал приятел на певицата.