Димитър Бербатов ще стане татко в периода между 7 и 13 октомври. За тогава е планирано неговата половинка Елена да роди чрез секцио, научи БЛИЦ.

Припомняме, че бебето е момиченце и по всяка вероятност ще бъде кръстено на майката на Митко - Маргарита. Елена твърдо е решила да ражда в София, а не в Манчестър. Тя е в родния си град от десетина дни.

Бербатов пък иска на всяка цена да бъде до половинката си около раждането, а въпросният период е идеалният вариант, тъй като по това време нападателят ще бъде с националния отбор за последните две световни квалификации - на 10 октомври нашите гостуват на Кипър, а на 14-и приемат на Националния стадион „Васил Левски" Грузия.

„Всъщност, Бербатов няма да е в София на 9 и 10 октомври, защото ще пътува до Кипър. Той ще се върне на родна земя още на 4 октомври, а на 11, 12, 13 и 14 също ще е тук. Тъй като знаете, че всичко е Божа работа, ако Елена не е родила до 6 октомври, в периода между 7 и 13 октомври ще й бъде направено секцио. Тя се чувства отлично. Бебето рита силно и показва, че е здраво. Медицинските изследвания са добри. Дано да е така и занапред", заявиха приближени на Димитър Бербатов и Елена Щилянова.