"Отчаяната съпруга" Даниела Янков - Арнаудов помоли на шега фолк дивата Емануела да остави на мира мъжа й Андрей. Певицата беше на гости на Даниела и Вихра в "Станция нова".

Двете водещи не пропуснаха да й покажат кадри от шоуто на половинките им, в които тя се хвърля да ги прегръща и целува, коментират от .

"Емануела, спри да налиташ на мъжете ни", през смях възкликна Даниела, а изпълнителката на "Отзад мини" заяви, че не поглежда настрани, тъй като вкъщи я чака любимият й. Първоначално тя не искаше да разкрие името му - каза само, че го нарича „мише", но после се изпусна, че се казва Мишо.

"Нищо не прави, по цял ден си стои вкъщи и спи. Връзката ни е малко странна, аз съм тази, която го тормози с sms-и през цялото време. Със сина ми Христо не се познават още. Мишо също има дете от първия си брак", издаде Емануела.

Фолк певицата сподели, че не си пада по безразборния секс. Тя заяви, че не й се случва често да остава без мъж до себе си. "Когато връзката ми се изчерпа, веднага отивам на лов за някой нов", лаконично отсече брюнетката.