Емануела гостува на Signal.bg ден след като дойде новината за участието ú в лятното турне на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд.

"Знам, че е замислено нещо грандиозно и красиво" - каза хитовата певица, която е категорична: "Слави е човек, който определено умее да изкара целия потенциал на един човек - независимо дали е изпълнител или актьор. Умее да усеща на какво е способен някой и дори никой друг да не повярва в него, той знае, че е така. Приех го като някакъв човек, който наистина ми помага, защото развива качества у мен, които друг не е успял да развие и ми дава възможността да ги покажа" - разказва певицата.

Факт е, че в "Шоуто на Слави" тя винаги е добре дошла и екипът недвусмислено показва симпатиите си към нея, а и тя към този момент оправдава доверието и благоразположението им.

"Хубаво е да цениш хората, които работят за теб, не да се отнасяш към тях сякаш са ти длъжни за нещо, защото в крайна сметка, ако успееш да направиш това, което е направил Слави, мисля че нещата щяха да бъдат много по-различни в която и да е сфера" - разсъждава Емануела.

Наскоро тя приключи едногодишна интимна връзка, смени имиджа като подкъси косите си, но не е забравила старата си и най-голяма любов, към един мъж, с когото няма как да са заедно, защото той е семеен.

източник: