След като почти опитоми любителя на фолкпевици Коко Динев и му роди син, Емилия изобщо не се притеснява, че някоя може да отнеме мъжа й. Според нея бизнесменът най-напред я харесал като жена, а после дошло влюбването, обичта и любовта.

За да запази чувствата му обаче, Емилия знаела, че винаги трябва да изглежда секси и във форма. Дните на двамата не винаги били безоблачни. Когато спорели, тя била по-агресивна, тъй като била зодия Овен.

"Сексът след скандал е много хубав", с чаровна усмивка признава певицата. Въпреки че е обвързана, тя имала много обожатели - все влиятелни мъже, които не се страхували от мъжа й. Затова никак не се плашела от обожателките на Коко.

"Не съм го вързала с въжета. Която иска да дойде и да го вземе", призовава Емилия. Динев искал от нея още деца, но тя си сложила спирала, тъй като не мислела, че сега е точното време за това. Въпреки че любовта на Коко като на всички мъже минава през стомаха, певицата не била кулинарка и затова разчитала единствено на домашната си помощница.

снимка: planeta.tv