В ексклузивно интервю за новия брой на списание „Нов фолк" Емилия за пореден път отрече между нея и Преслава да има каквото и да е напрежение.

Миналата седмица имаше участие на Преслава в столичния клуб „Син Сити", на което заедно с многобройните гости се забавляваха и две от колежките й - Емилия и Андреа. Партито не било планирано, писа svetsko.com.

„През деня снимахме заедно трите корица на едно списание и беше голям купон на снимките - в ретро стил всички, гримирани, направени... И после решихме да отидем да се позабавляваме. Нямахме предварително такова намерение, обаче отидохме на вечеря и се уговорихме да продължим някъде.

След като свърши Преслава, се събрахме трите и... по едно време всички вече си бяха тръгнали, останахме само ние, затворихме дискотеката! Стояхме докъм 6 сутринта, ужас направо! Аз по принцип никога не стоя до толкова късно, към три-три и половина си тръгвам, където и да съм. Но наистина беше много весело и благодаря на Андреа и Преслава - те са супер купонджийки.

Медиите създадоха някакво напрежение, нажежиха въздуха. Но между нас двете с Преслава никога не е имало нито скандали, нито караници - можете да питате и нея. Ето, онази вечер беше отговор за много хора", категорична е Емилия, която междувременно успя да заснеме супер горещо лятно парче посред зима.