Фолкпевицата Емилия не прие покана да участва в киното. Американски продуценти й предложили главна роля в романтична комедия, която следва сценария на приказката "Пепеляшка", но след като стигнали до въпроса с хонорара станало ясно, че двете страни няма да се споразумеят.

"Като малка исках освен певица да стана и актриса. Ето че животът ми поднесе такова предложение, но не успяхме да се договорим с продуцентите и да подпишем", коментира пред "Монитор" фолкдивата.

Филмът, в който Емилия имаше възможността да изиграе главната роля, е под продуцентството и режисурата на американски екип, който снима често в България. За участие в проекта бил поканен и Азис, който се предполага, че също е отказал. Източници на вестника разкриха, че за момента лентата е замразена, а работата по нея ще се възобнови от следващата година.

Красавицата потвърди, че отскоро е и новодомка. "Нанесохме се преди няколко седмици. Все още се поослушваме, не знаем кое накъде е... Постоянно ни идват гости, забавно е", призна звездата, но отказа да назове мястото, където се намира къщата, в която живее с Коко Динев и сина им.

Запознати издават, че семейството се е установило в Сандански. Според клюките семейството се шири в палат за милион евро. "Дори и да е вярно, такива неща не искам да коментирам. Вече съм на мнение, че личният живот трябва наистина да е такъв, а не да се обсъжда на всеослушание. Омръзна ми да се занимавам с разни клюки, които се пускат в медиите, а също така да се получава така, че после колегите да се чувстват обидени от откровеността ми. Ние с Коко сме обикновени хора и както при всеки ни се случват и хубави, и лоши неща, което е нормално", изповяда се блондинката.

източник: "Монитор"