Емилия засне нов видеоклип, той е към песента "Искаш ли...". В обедния блок на радио "Сигнал плюс" звездата даде интервю, в което представи по подобаващ начин новия си проект.

"Текстът на "Искаш ли ..." е на Мариета Ангелова, а песента е гръцки кавър, на която сме си оправили правата, аранжиментът ми го направи Даниел Ганев. Все млади хора са работили по проекта. Искрено се надявам на хората да им хареса" - каза Емилия.

Клипът е заснет с екипа на Тенчо Янчев. "За първи път снимаме с него. Казвам за първи път, защото вече е сам в екип. Досега е снимал винаги с Люси и Данчо Петков, но мисля, че сега тръгва сам и се надявам феновете да харесат работата ни и всичко, за което се потрудихме по клипа. В този клип сме заложили повече на ефектите" - сподели певицата.

Как Емилия презентира песента си пред слушателите на столичното радио?

"Самата песен е по-дискотечна, в смисъл много лятно парче. Сега е зима, но мися, че за няколко месеца ще се наложи като песен. Надявам се много да се хареса и до пролетта да бъде доста известна песен, ако не е хит. Но това вече само слушателите и нашите почитатели могат да направят" - заяви блондинката.

Певицата разказа как са протекли снимките на видеото към "Искаш ли...":

"За клипа няма кой знае какво да разкажа, защото целият клип е само ефекти. Направили сме "по-мокър" клип, като имам предвид, че присъства повече вода, басейн и т.н. Не мога да го обясня, трябва да се види. Тази вечер или утре ще се завърти в ефира на телевизия "Планета".

Клипът го заснехме изцяло в град Сандански. Наши приятели ни разрешиха да снимаме в техния басейн, снимахме в нашата дискотека "Интрига", много мои приятели артисти от Сандански се включиха в клипа. Стана много хубаво, добре си прекарахме на снимките. Заснехме го за един ден, снимахме от сутринта до ранни зори и доста работа свършихме, доста неща заснехме, доста материал има. В никакъв случай клипът не е еднообразен. Има доста различни кадри, на различни терени" - каза Емилия.

Ето какво издаде певицата по отношение на стайлинга, грима и прическите: "Стайлингът... ние с екипа си го правихме. Обсъдихме всеки един кадър с какво трябва да бъда облечена. Намирам си някакви грешки, сега вече като е монтиран, но това, което намерихме като грешки... просто не сме го включили в клипа. Иначе грим, както винаги - Кирил Чалъков, косата ми прави една моя приятелка и фризьорка от Сандански" - сподели певицата.

източник: