Емилия ще се завърне триумфално на сцената на "Планета Дерби 2009" с... рокаджийски имидж. След първия концерт  в Монтана настоящата възлюбена на Коко Динев ще скъса с разточителните бални рокли за сметка на по-дръзки комбинации от кожи в черно и бяло, пише "Монитор".

"За пета година тръгвам на път с колегите, пропуснах само миналата (б.р. - тогава роди сина си Иван). Винаги съм предлагала микс от най-добрите си хитове, но сега ще акцентирам само на новите си парчета", обясни тя.

А това е добра новина за почитателите на поп-фолка, защото албумът "Родена съм да те обичам" (2009) генерира ударен брой шлагери, сред които най-конвертируеми са "Изнервяш ме" и "Ще рискувам".

"Подготвила съм и една изненада с балета, но нищо повече. Хората знаят, че съм по-добра в пеенето. Затова просто ще си представя песните и ще се забавляваме.", сподели пред "Монитор" гласовитата дама от Гълъбово.

Ветеранът в 6-годишната история на пайнерските летни обиколки Камелия беше лаконична: "Аз съм си аз. Естествено, че ще има визуална провокация, но елате да я видите на място, ще ми бъде приятно." Хамелеонът на фолка, който показа завидни умения и като тв водеща във "ВИП Брадър 3", осъди индиректно продуцентското решение на път да потегли ударната бройка от 12 изпълнители, защото това редуцира времето на отделните звезди.

"Ще пея и стари неща и ще ви заинтригувам, както винаги. Доколкото мога за отпуснатите ни 10 минути."

Райна е готова да подходи по-философски към лайфовете:

"Залагам на живо пеене и диалог с публиката. Ще танцувам с балет само в два от градовете, в единия ще снимаме за телевизия "Планета".



Спортно-елегантните й дрешки в стил "хореографка в MTV" ще отлежават в гардероба й до 2 август, когато своенравната македонка ще дефилира на сцената като... дама. "Дрехите са последното, за което мисля, когато тръгвам на турне. Затова не съм се юркала да шия нищо специално, но се оказа, че имам доста тоалети, които никъде не съм показвала. А си струват."