Есил Дюран сподели в ефира на радио "Сигнал плюс", че след "Леле, Яно" ще провокира феновете с нещо съвсем различно. "Бобо ми пусна 10 парчета преди месец и половина. От тях, когато чух тази песен, реших, че веднага трябва да заработя по нея" - казва Есил Дюран.

Тя веднага е написала текста към парчето. "Сега може би ще шокирам някой като кажа как се казва парчето, но така тръгнаха нещата. Много е важно да има провокация, много е важно от първо слушане да те грабне, да разкрие някаква история" - споделя певицата.

Историята, която ще разкаже в най-новата си песен Есил, е провокирана от нейна приятелка. "В тази песен разкривам историята на една жена, която е длъжна да живее по начина, по който иска мъжът до нея. Не е свободната жена, не е жената, която сама решава собственото си поведение. Това е жената, която се е свързала с човек, който е с много солидно положение и е супер педантичен към всичко. Песента се казва "Мразя те". Това не е история, която се е случвала на мен, защото никога не съм позволявала някой да господства над мен, но съм виждала такива случаи. Вдъхновена съм за тази история от моя приятелка, която преживя нещо подобно" - разкрива Есил.

Само след няколко дни екипът на Люси ще заснеме видеоклип към парчето в София. "В клипа ще разкажем хубаво тази история без да е кой знае колко сложен сюжетът, накрая просто ще има етюдов елемент на изненадата. Така че ще разберат дали тя наистина го мрази" - казва Есил Дюран.

"Мразя те" е сътворена от Есил и Бобо. Тя е написала текста, а Борис Павлов е сътворил музиката и аранжимента. По думи на певицата парчето се доближава до стандартния попфолк, има и част, в която ще може да чуем и алтернативен рок. "До края на месец октомври се надявам видеото да е на екран. В момента, в който Люси чу песента, каза: "Това е хит", а той е човек, който е много на ти с всичко, което се случва в нашия жанр и е невероятен естет. Оставям се в неговите ръце без никакви притеснения" - споделя Есил Дюран.

източник: