За да задържат вниманието на публиката върху избелелите си образи, родните "звезди" са готови на странни маневри.

Последните изцепки в тази посока са на Евгени Минчев, Камен Воденичаров и пръкналия се наскоро в медийното пространство Боби от "Цената на истината" . И тримата вече са "изправили" сексуалната си ориентация и плачат за семейства и деца.

Много от звездите на родния ни шоу бизнес приличат на избелели картинки. Те си дават сметка колко са омръзнали на публиката, която едва ги преглъща от лъскави корици и тв предавания. България е малка страна и няма ресурс да захрани с кой знае колко интересни светски личности множеството печатни издания и ТВ програми, посветили се на живота на родния "хайлайф".

За да се задържи в светлината на прожекторите, Азис няколко години се заиграваше с интереса на зрителите към сексуалната му ориентация. Явно тази формула не е омръзнала до край на консервативния българин, затова и други „звезди" се опитват да я ползват.

Най-пресният пример за това е  Евгени Минчев. От страниците на списание "Story" паркетният лъв прави странни признания. За ужас на мъжките си фенове, Евгени разказва за три сериозни връзки с жени, едната от които поддържал и до днес. Вече се бил размечтал да има семейство и дете?

Завой в сексуалните предпочитания на един от най-известните родни гейове или малко шум около позабравената му персона... Минчев споделя, че в миналото му било удобно да го мислят за гей, затова и го афиширал. Едва ли обвит в пудрата на собствената си суета бившия ватман се интересува какво мислят за него.

Няколко страници след тази „разтърсваща" изповед идва ред на Камен Воденичаров. И той искал да свие гнездо, да има семейство и деца. Камен се бил успокоил, след като разкрил, че в младостта си е експериментирал в секса със собствения си пол. Това, видите ли, можело да се окаже нож с две остриета за бъдещето на кукувеца, но поне сложил точка на спекулациите и слуховете за сексуалната му ориентация.

Камен се принудил да направи тези признания, защото не искал хората да си въобразяват, че по цял ден мисли как да прави секс с мъже. И той като Евгени Минчев разказва за връзки с жени в миналото. Засега до него нямало сродна душа.

Няколко страници след звездните изповеди иде ред на Борислав Илинов - момчето с най-покъртителна история в "Цената на истината". В шоуто Боби твърдеше, че е невинен за убийство, за което лежал 14 години в затвора. Детекторът на лъжата показа друго, но Боби бил готов да се бори до край и да докаже своята правда.

Пак от екрана на същото шоу Боби разкри пред майка си и цяла България, че е с хомосексуална ориентация. В изповедта за въпросното списание обаче и той е „обърнал" курса и иска да има семейство и деца.
Единственото, което не са уточнили Евгени, Камен и Боби, е кой ще ражда децата в семействата, за които копнеят.

Източник: