Попфолк изпълнителят Константин напълно отрече слуховете, че бъдещата еврокомисарка на България Кристалина Георгиева не го е искала за зет.

Звездата на „Пайнер" споделя, че навремето двамата много добре се разбирали и макар днес да не се чуват по телефона, той всеки път й праща поздрави като се чуе с дъщеря й Деси, писа trud.bg. Константин разкрива още, че Кристалина много харесвала баладите от първия му албум - „Черна роза" и „Върни се", която е написана след раздялата му с щерка й.  

Коцето вдига завесата и относно отношенията си с Деси. Двамата се запознали, когато певецът бил на 16 г., а девойката - на 13 г. Връзката им продължила шест години, точно толкова, колкото и любовта му с Райна. Звездата на "Пайнер" споделя, че с Деси ходили на гости на майка й в Америка, където се срещнали с президента на Световната банка. Раздялата дошла, след като Константин станал певец, тъй като двамата вече нямали време един за друг.

Попфолк изпълнителят явно държи да запази добрите си взаимоотношения с бившите си гаджета. Той споделя, че наскоро се срещнал с Райна, за да види кучетата си, които след раздялата им живеят при нея. Феновете им обаче не бива да си мислят, че двамата обмислят да се съберат. Напротив, Коцето твърди, че с Райна са си останали много добри приятели, а той е щастлив с новата си любима Надя.