Месец март е точно това време в годината, когато границите на времето и пространството сякаш всеки миг ще се взривят. Дните стават по-дълги, а разстоянията, за които се осмеляваме да си фантазираме, вече не се изчерпват с офиса и уютния отопляван хол у дома. Пролет е!

Затова в този брой излязохме на открито, за да заснемем интересна и практична фотосесия, пътешествахме чак до мистичната Йордания, а секс репортажът ни пък е уникална обиколка из цялата изпълнена с чувствени тайни Азия. Този нежен бунт срещу всякакви ограничения се пренесе и върху финансовата страна на битието.

Решихме, че не е честно липсата на достатъчно пари да ни лишава от удоволствието да си купим нещо свежо за новия сезон - така се роди модната сесия с артикули, които до един струват по-малко от сто лева. А в бюти страниците си показваме любимите си супер изгодни червила и глосове, с които всяко момиче може да се поглези, без да бръкне до дъното на портфейла си!

В крайна сметка, кога ако не сега можем да отправим посланието, че когато в живота ни има достатъчно въображение, красотата и вдъхновяващите емоции винаги побеждават. Позволи им да те завладеят!