Журито на VIP Dance е на път да стане жертва на недоволни фенове. Другарски критики и пиперливи ругатни заливат съдийското каре във форума на шоуто и виртуалните атаки се засилват след всеки лайв.

"Маймуна да замести Орлин", делово предлага зрител с прякор gjukas. "Tuk li e mqstoto na baba Ne6ka", риторично пита на латиница dani. "На журито му подсказват оценките", "Всичко е нагласено, за да има рейтинг!", авторитетно установява трети. "Като си тръгва, Орлин да вземе под ръчичка и натруфения, помпозен Иво! А той небрежно да приласкае Нешка - и тримцата да се изнесат с па де дьо навън", апелира четвърти. Недоволство акумулира и Галена Великова.

Яростните коментари идват от различни посоки. Силово се изявява лагерът на Райна и Фахрадин, не им отстъпват и привържениците на Тереза Маринова и Йордан Йовчев. "Ужасно ощетиха Тереза, Мерджанова и Мако! Излагат се като кифладжии тези продуценти, а съдиите са като кукли на конци. От апаратната им казват в слушалките на кого какво да дават", заклеймява SIMO.

От журито дойде и голямата изненада - след като строгата Нешка Робева, обявена от чалгаджийката Сашка Васева за "корифей в категория "злодей", награди отбора й с оценка 6.

Утре вечер ще видим поредния развой на събитията във VIP Dance, когато за оставане в шоуто ще се борят Елица и Крум, Мира и Милен, Ива и Наско и Сашка Васева и Мон Дьо. На танците в петък ще се появи и Азис, за да представи ексклузивно новото си парче Vip Dance.

източник: "Монитор"