Невероятен скандал се развихри около известната форумка и фенка на Слави Трифонов - Златина Савова. Тя предупреждава, че ако спрат Шоуто на Слави ще направи проблем на БТВ под формата на митинг и ще раздуха скандала до ЕС. Савова също така ще направи скандал и на Нова, ако във Вип Брадър 3 не вземе участие популярната в близкото минало водеща Ася Статева от Такси.

Оказа се, че през 2009 ще има митинг-шествия пред БТВ и Нова ТВ, които ще надминат скандалността на гей парадите. Този път ТВ феновете ще потърсят правата си.
В Интернет усилено тече подписка, която има за цел да накара продуцентите на Вип Брадър да поканят бившата ТВ звезда на 90-те Ася Статева (позната от "Супершоу Невада" и "Шоу Такси") за участие в предаването. Феновете предупреждават, че ако искането им не бъде удовлетворено догодина, през 2009 г. те ще направят протест пред сградата на Нова Телевизия в столицата. Новината се разпространи като клюка из форуми и чатове в Интернет преди броени дни. 
Що се отнася до темата за евентуалното протестно шествие пред БТВ, става въпрос за "Шоуто на Слави". Въпреки, че Трифонов подписа с БТВ нов тригодишен договор, феновете се безпокоят шоуто му да не бъде спряно, защото непрекъснато се появяват слухове за спирането му. "Шоуто не е изчерпано, а е последното стойностно предаване в тази държава.", коментират разпалени фенове по форумите.
Ако поне едно от тези протестни действия се осъществи, това ще се окаже прецедент в нашата страна. Относно гей-парада в София, хората искащи да направят митингите пред ТВ и Нова са категорични: "Щом гейовете и лесбийките имат право на шествия, ние, ТВ зрителите също имаме това право по закон".
Упорито в коридорите на американската медия се носят слухове за закриване на канала. Според мнозина, „Шоуто на Слави", което толкова години носеше телевизията на гърба си  вече е тотално изчерпано и издиша. А ако предаването на Дългия спре рейтингът на телевизията ще се сгромоляса, категорични са служители на телевизията на Мърдок. "Това е нашето най-рейтингово шоу. Но и неговият рейтинг е достигнал минимума в последния сезон", допълват още те.

снимка: БГНЕС/Цончо Балканджиев