- Дълго време не беше на голямата сцена? Къде се изгуби в последните години и как се стигна до решението да се завърнеш? 

- Не съм спирала да се занимавам с музика! Просто си дадох почивка от голямата сцена, така да се каже. Отдавна обмислях да се завърна, но истинският стимул дойде от колежката ми Теодора. Бях отишла да я видя на едно нейно участие, заговорихме се и... така се стигна до окончателното ми решение. Аз и преди имах договор с Ара, просто сега след разделението на двете фирми избрах „Диапазон рекърдс".

- Как намираш днес попфолка в сравнение отпреди 5 години?

- Има промяна, естествено, и то към добро. Музиката се е развила, текстовете...
- Песните ти едно време носеха все закачливи заглавия: "Върти, сучи", "Цуни гуни", "Голям и дебел", "Забранено - позволено"... Кой беше "виновникът" за това?

- Да, песните ми бяха с по-палави заглавия /смее се/. Не знам защо така се получи, може би случайно. Но тогава и тези песни се търсеха и слушаха, по-палавите /смее се/.

- Беше първaта фолкпевица, снимала се за "Плейбой"? Какво си спомняш от снимките? Съжалявала ли си някога за тази си постъпка?

- Да, аз бях първата попфолк изпълнителка, която се снима за „Плейбой"! И точно затова го направих. Хареса ми провокацията, че ще направя нещо, което не беше правено от моя колежка. Никога не съм съжалявала за постъпката си, нямала съм проблеми за това. На самите снимки обаче бях ужасно притеснена. Никога не съм имала скандален имидж, не ми беше присъщо и ме беше и срам, и се притеснявах. Срам ме беше да се съблека /смее се/. Добре че беше Васил Къркеланов. С него бях работила и преди това, познавахме се. Той успя да ме предразположи да се отпусна. А иначе самият процес беше доста дълъг и изморителен, снимахме цял ден. Но нямаше конфузни ситуации, гафове. Всичко мина по план.



- Да не би песента ти "Зелено" да беше посветена на родните „ъндърграунд" босове?

- Като певица съм пяла пред разнородна публика... Но честно да си кажа, не съм пяла много често на мутрите. А за „Зелено" - беше си хит сред всички и хората много й се радваха.

- Имала ли си връзка с някого от босовете или поне някой от тях не ти ли беше хвърлил око?

- Не, нямала съм такава връзка. Дори ще кажа нещо, което не съм казвала досега - никога не съм имала връзка с богат или известен мъж.

- Има ли колеги/колежки, на които искрено се възхищаваш? И естествено, такива, които не можеш да понасяш?

- Аз не съм конфликтна личност, разбирам се с всички. Така че не мога да кажа, че имам колега или колежка, с които да съм в конфликт. А се възхищавам на можещите изпълнители, които са доста.



- Записа песен на сръбски. Имаш ли амбиции да покориш и западната ни съседка?

- В Сърбия записах две песни. Просто така се случи. Песните са ми подарък от близък семеен приятел, а амбиции да покорявам Сърбия - ами май нямам. Не че няма да се радвам, ако това се случи.

- В личен план как стоят нещата при теб с днешна дата?

- Омъжена съм от 2 години, с мъжа ми сме заедно от 5 години. Той е обикновен човек, държавен служител, не е бизнесмен, ако това ме питаш. /смее се/

- Какво да очакват почитателите ти оттук нататък? Подготвяш ли песни, клипове, албум...?

- В момента подготвям клип на нова песен... За албум мисля, че още е рано да говоря... Ще видим кога ще дойде моментът за него.

източник: БЛИЦ