Надежда Стоянова се присъединява към конкурса на Dir.BG и Astella Atelier за Най-красива абитуриентка. Тя ще бъде част от звездното жури, което ще оценява момичетата в конкурса.

Надя си спомня с изключително положителни емоции своя абитуриентски бал преди две години, на който тя се е появила зашеметяваща с визия ала Никол Кидман в рокля на Astella.

Надя е избрала роклята си само за един ден, в който с майка й решават да влязат в бутика на Astella.

"Пошегувахме се, че търсим тоалет тип Анжелина Джоли от последния Червен килим, а асистентката ни отговори, че имат Никол Кидман. Е, тази рокля стана моята абитуриентска. Сложихме малко червено по Валентино и така в смях с персонала, след един час от престоя ми, аз имах тоалет и не се наложи да вляза в друга модна къща. И досега смятам, че роклята ми е страхотна!" - казва тя.

"Беше много весело - първо презентация на нови неузнаваеми визии. После много смях, викове на радост и малко тъга, че за последно сме заедно, накрая нелепо движение на другия ден по обяд с вечерния тоалет към къщи" - спомня си бала си тя.

Според Надя най-важното за абитуриентките е да са с "естествени, лъчезарни и красиви визии. С фигура даваща възможност на тоалета да се радва. С приятно движение и походка."