Гай Ричи се появи с нова неизвестна дама, писа британският в. "Дейли мейл".

Ричи и хубавата брюнетка си устроили плажна разходка в Лос Анджелис в понеделник. Двамата първо хапнали в луксозен ресторант, а след това се наслаждавали на романтичен следобед край морето.

Откакто се разведе с Мадона в края на 2008 г., Ричи е бил забелязван да интимничи с няколко жени. Между тях са манекенката Ел Макферсън и бившата изгора на Хю Грант Джемайма Кан. С никоя от тях обаче не изглежда да има сериозна връзка.

Междувременно актрисата Кейт Хъдзън буквално избягала от благотворителен мач по поло, в който участвал и самият британски принц Хари. Тя пристигнала на събитието в Ню Йорк, но още преди началото му набързо изчезнала, след като разбрала, че Мадона се очаква да дойде. Причината е, че Хъдзън излиза с бившия приятел на певицата Алекс Родригес.

Самата Мадона наистина се появила там, и то с новия си приятел Хесус Луз и синовете си Роко и Дейвид Банда. Певицата и 22-годишният модел набързо поставили под съмнение изявленията на Луз, че двамата са само приятели. Мадона и Луз били забелязани да се прегръщат и интимничат след мача.