Тези дни старопрестолният град е световна столица на музиката, танците и веселбата, на доброто настроение и приятните емоции.

Две са причините за това - гостуването на турнето "Планета Дерби 2009″ и традиционният международен фолклорен фестивал, съобщават от Планета ТВ.

За трета поредна година най-желаното музикално събитие на лятото гостува на болярския град и това не е случайно. Тук феновете на най-популярната музика у нас са многобройни, много надъхани и ентусиазирани. За търновци имаше и специални изнанади - спектакълът бе на стадион "Ивайло", а младата майка Галена се появи сред звездите.

В деня на концерта от плевенската клиника бе изписано и бебето Стефан, а предишната вечер Галена и Галин организираха парти. Мария и съпругът й Митко, Борис Дали и Райна бяха сред колегите на Галена, които до зори се веселиха за здравето на бебока. Каката Марая бе изпратила специален подърък на Стефчо - екип за ски и покана да й гостува зимата в Банско. Галена не се сдържа и хвана микрофона, за да поздрави гостите и да представи летния си хит "Нещастница".