Гацо Бацов ще покаже, че освен да играе футбол като Бербатов, може и да танцува като... звезда, при това заедно с нежната си половинка.

Краси Радков и съпругата му - тв водещата от "Полет над нощта" на БНТ Станислава Ганчева, са звездното семейство в "Денсинг старс 2".

Актьорът от "Шоуто на Слави" ще се състезава на дансинга срещу жена си, но в двойка с кой професионалист се пазеше в пълна тайна до началото на шоуто. Причината бе, че участниците в танцовата надпревара трябваше да се срещнат за първи път на сцената. А как ще се разпределят двойките трябваше да избере екипът на Слави Трифонов, който прави шоуто тази година.

Вече станаха ясни имената и на другите десет кандидати за титлата "Крал и Кралица на бала". На сцената оригинални чупки в кръста ще показват спортните журналисти Крум Савов и Тодор Кирков. Конкуренция ще им правят моделката Венета Харизанова и поп певицата Аксиния. Кристина Димитрова също няма да пее, а ще показва колко я бива в танците и то без партньорството на Орлин Горанов.

Психоложката Мадлен Алгафари ще трябва да се справи с нелеката конкуренция на "златното момиче" на българската художествена гимнастика Бианка Панова. Двама певци за първи път няма да си мерят гласовите данни, а танцовите умения - Влади Ампов-Графа и Етиен Леви от група "Трик". Шоу програмата в "Денсинг старс 2" пък е поверена на ветерана в областта Миодраг Иванов.

Тази година танцовото шоу ще се излъчва два пъти седмично, през почивните дни. В съботите за 1 час зрителите ще могат да подкрепят с есемеси любимците си, а в неделя те ще им танцуват ориенталски, еротични танци, танго и какво ли още не.