Интересна телевизионна вечер се очертава днес. Двете телевизии с най-висок рейтинг подеха поредната битка за зрителски интерес. И двете национални медии са заложили на датата 16 март за начало на свойте риалити формати.

Тринайсет момичета и седем момчета продължават във втората фаза на Music Idol. Сред тях са четирима от най-добрите македонски кандидат идоли, както и 13 годишната Симона Статева. В продължение на повече от седмица те ще се борят за място сред финалистите на шоуто.

Стартът на певческата надпревара започва днес от 20.00 часа по bТV, когато в двучасово предаване първите десет участника ще представят песни по свой избор. Талантите ще бъдат разделени на два отбора, предвождани от победителите в първите две издания на Music Idol - Невена и Тома, чиято група ще изнесе първия малък кноцерт.

От сцената в зала Фестивална ще прозвучат едни от най-големите хитове на Уайтснейк, Бионсе, Дъфи, Джеймс Браун и др. Специални гости ще бъдат Ивана и кметът на София - Бойко Борисов, съобщава Yellow.

По същото време по Нова телевизия започва стартът на най-милосърдния Vip Brother досега. Регламентът и звездите вече са известни на всички.

Този сезон Големия брат ще бъде милостив. Довечера цяло звездно съсловие, част от което са Гала, Ицо Хазарта, Аня Пенчева, Устата, Софи Маринова, Графа и много други ще прекрачат прага на къщата и ще се впуснат да помагат на болни и неоправдани от съдбата хора.

Очаква се зрелищно начало, а битката ще бъде историческа.