Георги Иванов-Гонзо, е щастлив човек. В ръцете си страши треньорът на "Левски" имаше шанса да държи и да мачка най-големите и добре оформени цици в България.

Любимецът на "сините" имаше няколко седмична страстна авантюра с Мис Силикон Йоана Христова. Бившият футболист и плейбойката се запознали съвсем случайно в доста неформална обстановка и бързо станали приятели.

Като всеки нормален мъж, Гонзо не останал безразличен към прелестите на Йоана и направил каквото е необходимо да спечели вниманието й. Увлеченията на новоизлюпения треньор не останали тайна за приятелите му в "Левски". Самият Иванов се изпуснал след една тренировка на тима, че предишната вечер имал шанса сам да се убеди в прелестите на чаровната Йоана, която има по 375 кубика силикон във всяка една от гърдите си.

"Гонзо беше като разгонен вълк, постоянно говореше за новото си увлечение. После изведнъж спря да споменава плейбойката, явно му беше подрязала крилцата", обясни един от настоящите футболисти на "Левски". Самата Йоана отрече да е имала връзка с Георги Иванов. "Виждала съм Гонзо по телевизията и го уважавам като футболист, но това е всичко, не ме замесвайте в подобни истории", заяви прелестната силиконка. На кого да вярваш ...