Британската поп-певица Черил Коул се разделя със съпруга си - футболиста Ашли Коул, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на изявление на нейната говорителка.

Красавицата от "Гърлс Алауд" Черил Коул помоли медиите да зачитат нейния личен живот по време на този труден за нея момент. Бракът на поп-певицата и футболиста от Челси започна да се разпада, след като в медиите се появиха съобщения за чести изневери на Ашли Коул.

Черил Коул започва връзка с футболиста Ашли Коул през 2004 година. На 15 юли 2006 г. двамата минават под венчило в Барнет, Северозападен Лондон. През януари 2008-а година семейството почти се разпада след слухове, че спортистът е имал интимни отношения с три други жени. Тогава Черил му прощава. Сега обаче чашата на търпението очевидно е преляла.

Да припомним, че Черил Коул оглави класацията за най-фотогеничните жени на всички времена, изготвена от компания "Никон". Певицата от "Гърлс Алауд", която е лице на козметичния гигант "Л'Ореал", изпреварва легендарни холивудски красавици като Одри Хепбърн и Мерилин Монро.

Черил Коул бе смятана за най-красивата футболна съпруга от 4 години насам. Тази година тя бе номинирана за наградата БРИТ за песента "Fight for This Love".

източник: