Бившата съпруга на „бийтълса" Пол Макартни - Хедър Милс разкрила, че всеки, който говори лоши неща за нея, се разболявал от рак. Ексмоделът твърдяла, че силно вярвала в кармата и била убедена, че хората, които са я наранявали в миналото, щели да получат това, което заслужават и да се разболеят от труднолечима болест.

„Накрая истината винаги излиза наяве и никой не може да се измъкне от този факт. Някои журналисти написаха наистина ужасни неща за мен и накрая завършиха болни от рак, или с някой тумор, или умряха. Това е ужасно за тях, но все пак те направиха много неприятни неща. Искрено вярвам, че лошото се връща на този, който го направи", заявила Хедър в интервю за британско списание.

Пред репортера Милс разкрила още, че много преди покойната Принцеса Даяна да започне публично да говори, че във войните не трябва да се използват земни мини, тя се е занимавала с тази дейност, информира

„Принцеса Даяна ни помагаше в продължение на осем месеца. Тъй като тя беше всеобща любимка, след като посети едно минно поле, изведнъж всички започнаха да говорят за мините. Даже, след като тя почина, към нас се присъединиха още 100 души", разказала още Хедър.

„Все пак това беше нейният завет, един от многото. След като Даяна почина обаче, всички започнаха да казват: „О, Хедър копира Даяна!"

И дори в индустрията за производство на мини се смееха и казваха: „Е, Хедър се занимава с това едва от шест години... няма от какво да се притесняваме."