- Хриси, защо реши да се впуснеш в приключение като „Сървайвър"?

- Всичко започна като състезание между мен и съпруга ми. И двамата подадохме документи от едното любопитство и правехме импровизирани залози кого ще извикат пръв на кастинга. В крайна сметка на него не му се получи. Иначе в самия формат ме привлякоха тръпката и адреналинът. Смятам се за късметлийка в живота - имам лукса и удобствата, които ти осигуряват спокойно ежедневие. Исках да опитам от другата крайност - глада, мизерията, живота на ръба на биологичния минимум... „Сървайвър" предлагаше пълната гама от лишения (смее се).

- Постара ли се да влезеш в още по-добра физическа форма, когато разбра, че си сред избраните?

- Започнах да тичам в парка и да се занимавам по-интензивно с плуване. Знаех, че преди да заминем, ще има изпит по плуване, а и на място щеше да има доста игри с препятствия във водата. Това е накратко. Не съм гледала по цели денонощия записи на чужди издания на шоуто, за да градя стратегии и да се настройвам психологически.

- Кое бе първото нещо, което си помисли, когато стъпи на Филипините?

- Бях на път да се отчаям от мизерията. Направо съжалих хората, живеещи там. Знам, че архипелагът предлага доста екзотични туристически дестинации, но ние специално бяхме част от мръсотията и лошите миризми. В същото време се очаровах от природата, такава красота не бях виждала другаде.

- Какво бе мнението ти за Нончо Воденичаров и как ти се отрази трагедията около смъртта му?

- Никак, защото още първия ден бяхме разделени в различни племена и не ми бе дадена възможност да натрупам впечатления. Чухме за случилото се, но не съм била свидетел на драмата, както е станало с други участници.

- В чие лице виждаш най-сериозна конкуренция в играта?

- В това на Ива Пранджева. Физически е много стабилна, отличен силов играч е. Отделно, просто й се отдава да общува с хората с лекота и да поддържа добри отношения с тях, което в условията на острова хич не беше качество за пренебрегване.

- Обикновено мъжките издания слагат на кориците си героини от риалитита, но ти изпревари събитията и още миналата година направи сесия за FHM. Как се стигна до нея?


- Познавам една от стилистките на списанието. Мъжът й пък е фотограф там - Васил Германов. Предложиха ми да пробвам, а и на мен ми беше любопитно да се видя отстрани как изглеждам през обектива на професионалист. Останах доволна от крайния резултат.



- Би ли повторила експеримента?

- Да, но зависи от предложението. Има списания, които представят доста натуралистично нещата и залагат на по-брутална еротика, а аз не бих показала повече от това, което показах в FHM. Преди всичко държа кадрите да бъдат красиви.

- Гледаш ли някое от танцувалните риалитита?

- Да, повечко VIP Dance. Иван и Андрей са ми забавни, добри импровизатори са, а и като спектакъл - сцена и костюми, шоуто е на ниво.

източник: "Монитор"