Христо Сираков страдал от проблеми с кръвното. Известният в светските среди бизнесмен трябва или да намали безразборните връзки с манекенки, или бизнес графика си.

До къде може да доведе близостта със сто манекенки? Може би няма мъж в България, който да не завижда на човека с прозвище - Ицо стоте манекенки. Дали обаче зад лъскавата външност и любовните му успехи не се крие силно разочарование и ранима душа, разказва една от последните му приятелки - силиконката Катрин Вачева.

Макар и да са излизали само няколко пъти, миската е успяла да остане очарована от неговата галантност и чувство за мярка. Сравнявайки го с другите мъже, с които е излизала, тя е категорична, че Ицо е най-добрият кавалер сред тях. Със съжаление новата му приятелка разказва, че напоследък той не се чувства добре и има сериозни здравословни проблеми, които пази в тайна от всички. Въпреки това, Сираков се старае да изглежда така, сякаш всичко с него е наред.

Разочарованията на Сираков от манекенките напоследък наистина зачестиха и нищо чудно здравословнте му проблеми да са свързани с факта, че така и не може да намери точната жена. Преди време в интервю той споделя, че има много високи изисквания към половинките си, но по всичко личи, че тези изисквания са силно еднопосочни и с ясна ориентация към външния вид на дамите.

Може би е крайно време да опита да започне връзка с жена извън модния подиум, но това е решение, което трябва да вземе самият той. От наши източници знаем, че Сираков е болезнено чувствителен към всичко, което се пише по негов адрес и следи светските сайтове с интерес, така че може да вземе този съвет от нас.

източник: