Тя може да е майка на две деца и отдавна да се е отдалечила от света на професионалния тенис, но в своя раиран бански Щефи Граф показа, че все още притежава атлетично и супер стегнато тяло, пише sportal.bg.

40-годишната легенда демонстрира страхотната си фигура, докато беше на почивка със съпруга си - бившия номер 1 в света Андре Агаси, и двете им деца Джейдън-Гил (6) и Джаз-Ели (4) в Италия. Звездното семейство избра за своята лятна ваканция скалистия остров Капри в Тиренско море, където ежегодно се изсипва куп от знаменитости с едни от най-солидните банкови сметки в света.

                                      Щефи Граф сега

Медиите коментират, че много жени, дори такива, които са наполовина на годините на Щефи Граф, могат да й завиждат за нейните стегнати бедра без грам целулит. "Възраст, какво е това? Това не е цифра, която някога е означавала нещо за мен. Изумително е колко бързо лети времето, когато имаш деца", заяви неотдавна Граф, смятана за едно от най-великите имена в историята на женския тенис.

                                       Щефи Граф преди

Мнозина вероятно си мислят, че нейната отлична форма и днес се дължи на няколкочасови тренировки дневно, но реалността е съвсем различна.

Всъщност, Щефи Граф е отдала цялото си внимание на своите наследници и фондацията "Children For Tomorrow", която сама създаде преди повече от десет години в подкрепа на деца по целия свят, преживели физически и психични травми.