Мария Силвестър ще се присъедини към "Шоуто на Иван и Андрей" по Нова тв, съобщиха от екипа им. Тя ще се конкурира с мъжа си Силвестър, който работи за Би Ти Ви в "Пълна лудница". Състезанието ще е и по майсторлък в шоубизнеса. Опосумите определено знаят кого да поканят.

Мария Силвестър може пак да се събере с бившия си водещ Азис, който вече няма собствено шоу. То беше спряно, защото му изтече договорът. Както прогнозирахме, той получи предложение от Иван и Андрей да работят заедно в сношното им предаване, пише Костинбродският славей обаче нищо не отговори.

Той замълча тактично и подхвана песен. Явно си остави вратичка да се пазари за цената. Азис никак не е евтин. Екзотичната актриса Мария Силвестър е откритие на бившата главна редакторка на сп. МАХ Ваня Николова. После Мария изгря в "Шоуто на Азис", но набра тв инерция с участието си в танцувалното шоу "ВИП денс".

С партньора й в състезанието Боби Турбото сега ще са заедно и в продукцията на Иван и Андрей. Идеята е Мария да продължи да прави по улиците шантавите репортажи, които вече се превърнаха в нейна запазена марка.