Фолкдивата Ивана, която наскоро отпразнува 41-ия си рожден ден, категорично опроверга слуховете, че се е върнала при бившия си съпруг Валентин.

"Няма нищо такова. Видяхме се на рождения ден на дъщеря ни Теодора. Имаме съвсем нормални отношения", твърди певицата. Неведнъж досега тя е казвала, че Валентин е голямата й любов. Двамата са израснали заедно в Айтос. Стават гаджета в гимназията, а след две години сключват брак. След като се появила на бял свят дъщеря им Теодора, която днес е на 16 години, започват проблемите между двамата.

Най-вече заради това, че той не й давал да пее - искал да си стои вкъщи. Няколко години прекарват в раздели и събирания, докато накрая се развеждат. Ивана обаче се кълне, че никога не е пречила на връзката между баща и дъщеря.

"Кой мъж ще търпи постоянното ми отсъствие? Затова сигурно съм вечно сама. Така и не намерих любовта на живота си, но това не означава, че съм спряла да търся", споделя певицата в интервю за в. "168 часа".

Въпреки славата и парите в няколко банки, Ивана иска да я възприемат като обикновен човек. Няма охрана, разхожда се сама из улиците на Пловдив, където живее. Случвало се е да прибира фенове по домовете им. Твърди, че напълно се е отказала от светския живот. Не ходи по партита, не чете жълти вестници, рядко дава интервюта. Това е нейният начин да запази нормалния си начин на живот.

Звездата на "Пайнер" от години води безмилостна война с килограмите. Сега отново напълнява, след като преди време се стопи до неузнаваемост. "Вече се уморих. Почти не ям, но не мога да отслабна. Имам и алергия, която допълнително усложнява нещата. Цял живот завиждам на момичетата, които ядат по много и нищо не им се лепи. При мен не става. Пробвала съм какво ли не. Не мога да вървя срещу природата", оплаква се Ивана.

Тя съжалява също, че навремето се е подложила на пластична хирургия за уголемяване на гърдите. През годините забъркваха името й в авантюри с много мъже. Пловдивският бизнесмен Георги Гергов и премиерът Бойко Борисов са само част от тях. Тя обаче се кълне, че не е имала връзка с Борисов. Засичали се само на концерти.

Ще припомним, че миналото лято някои жълти издания и сайтове, като например pop-folk.com, стигнаха дотам да твърдят, че Бойко бил подарил на Ивана чисто нов джип "Тойота Ланд Крузер" с баровски № 1111 на стойност 180 хиляди лева. Мощният звяр, доставен чак от Япония, бил оборудван по нейно желание с всички екстри, включително интернет, суперозвучаване и телевизор с тунер.

Ивана окачестви тези твърдения като пълни измишльотини, но призна, че следи с много голям интерес онова, което Борисов прави като премиер. "Всички очакваме от него да направи чудото... Ако Господ обича Бойко Борисов, ще му даде кураж и здрави нерви да си свърши работата заради всички нас", смята Ивана.

снимка: planeta.tv