Фолк певицата Ивана отпразнува грандиозно 41-вия си рожден ден в родния Айтос, съобщиха от телевизия "Планета". Настроението на празника можело да се опише като в сценария на един от нейните най-големи хитове - "Като на 17".

Почитатели на фолк примата пристигали специално за празника с влакове от Пловдив и София, за да я поздравят. Певицата пък признала, че е силно развълнувана от изненадата, но в същото време е загрижена заради пътуването им в лошото време.

Още със завръщането си в родния град Ивана била посрещната от многобройна "агитка" от роднини и приятели, които я засипали с мили пожелания и подаръци. Поздравите идвали като цунами не само от България, а и от цяла Европа и Северна Америка.

Отбелязването на празника съвпадна с началото на турнето на Ивана по случай 10-годишнината от началото на професионалната й кариера. Музикалната обиколка "10 години Ивана - Любов и... пак любов" се организира от "Пайнер мюзик" и тв и ще мине през 10 града.

На всички айтозлии Ивана и нейният бенд поднесли незабравимо парти. Изпълнителката била най-силно аплодирана от своите родители и дъщеря си Теодора. Сред гостите на празненството, напук на слуховете, че са в лоши отношения, бил и бившият съпруг на певицата - Валентин.