Преди броени часове Signal.bg публикува послание от феновете на Ивана към любимата им певица, която празнува 10 години на сцена. Мегазвездата на телевизия "Планета" подписва договор с музикална компания "Пайнер" на 14 септември 1999 г.

"За първи път не знам как да се държа и как да говоря. Аз съм в Пловдив, прибирам се с колата и виждам пред нас, пред дома ми... в момента съм с толкова много хора, много деца, които бяха направили един огромен плакат и го бяха сложили пред желязната врата у нас, след което от там започнаха да излизат с цветя, с торти, с поздравления... всички сме тук в момента, защото знаех, че ще ми се обадиш, за да кажа просто едно голямо и сърдечно БЛАГОДАРЯ! Това не може да се опише, нямам думи. Аз, която знам във всеки един момент какво и как да кажа, в този момент не знам какво да кажа, освен наистина едно голямо благодаря. Сега разбирам защо си е струвало всичко това, което правех през годините" - развълнувано сподели в ефира на радио Сигнал плюс Ивана.

Феновете са пазели всичко в тайна и изненадата за певицата е била наистина огромна, а вълнението неописуемо. "Знаеш ли какво е да плачеш от щастие и да ти се иска да ги прегърнеш всичките тези деца, защото те са страхотни. Всичко, за което си струва човек наистина да живее..." - продължава да изразява вълнението си звездата.

"Можеш ли да си представиш, че аз съм такава ревливка, а не ми се е случвало от толкова отдавна, при това публично и в ефир сега. Страхотно е усещането да даваш любов и да я получаваш в тройни дози. Това е нещото, което усещам в момента - любов отвсякъде, в най-чистия смисъл на думата любов. Благодаря още веднъж!" - завърши Ивана и избра в ефира на Сигнал плюс да прозвучи песента "Сто живота", която бе поздрав за всички нейни почитатели.

Новата й песен "Миг от вечност" се очаква съвсем скоро да бъде презентирана.