Иванина и Даниела от четвъртия сезон на риалитито Big Brother най-накрая доказаха любовта си една към друга.  Двете засвидетелствали близките си отношения като си направили еднакви татуси и то на eдни и същи места - на китките.  „Като не може да се обичаме по друг начин, поне така да си показваме любовта", сподели пред bliasak.bg Даниела-Манол.
 
Идеята да си направят рисунки на китките дошла на Иванина. Тя получила пръстен от баща си, който страшно много харесала. Един ден, докато седяла и го гледала, много й се приискало да пренесе изображението, което е на него, върху тялото си като татуировка. Блондинката хванала под ръка Съквартирантката си и я завела в студио, където и двете се изрисували.
 
Освен че татусите са абсолютно еднакви, в тях двете мацки са изписали инициалите си. В рисунката на Даниела се крие надписът „Ив", а в тази на Иванина - първата буква от името на приятелката й. 

„Много ме беше страх, но като разбрах, че не боли, си направих и още една - на плешката. Тази на ръката ми обаче е супер специална, защото е като на Дани. Не е ли страхотно?", възкликна красавицата.

Иванина и Даниела показаха новите си придобивки на партито по случай рождения ден на предаването „Нарисувай се с песен" на Фен ТВ, снощи в столичен клуб. На купона бяха голяма част от певците на „Ара", „Сънни мюзик" и „Диапазон рекърдс". Поп изпълнителите Маги Джанаварова, Любо, Теди и Силвия Кацарови също поздравиха екипа на предаването като изпяха някои от най-големите си хитове.