Мениджърът и най-добър приятел на фолк звездата Глория - Стоян Апостолов, е издирван под дърво и камък. Младежът, който беше сред букерите на агенция "Визаж" преди години, заборчлял страхотно и е длъжник на десетки хора, научи репортер на "ШОУ".

Стоянчо, както галено го нарича Гло, завлякъл с пари дори и приятеля й Азис. Говори се, че преди време букърът с меки китки му уреждал апетитни гаджета срещу заплащане. Това била и причината Васко да не откаже солидна сума на Апостолов, който му поискал спешен заем. След като взел парите обаче, Стоян се изпарил и повече не потърсил звездата.

Протежето на Гло дължало тлъсти суми и на една сюрия манекени, които пращал по различни ангажименти, научи наш репортер. "Всеки път забавяше плащанията под предлог, че още не са му превели парите", разказва потърпевша от мениджъра.

В социалната мрежа Facebook дори вече има страница, посветена на мениджъра на Глория. Тя гласи следното: „Издирва се Стоян Апостолов - псевдомениджър, велика отрепка и долен лъжец!" В нея до момента участват близо 200 души, повечето от които са измамени от Стоянчо. Мнозина от тях се чудят как Гло все още не е разбрала що за стока е мениджърът й и дали всъщност и тя не си е изпатила от наглостта му.

Проучване на "ШОУ" установи, че сред близкото обкръжение на младежа с опасен чар са и бившата "Мис България" Наталия Гуркова, моделът от "Сървайвър" Цвети Разложка, Теди Кацарова и много други. На тях той също дължал пари, разкриват запознати.

снимка: planeta.tv