Звездата на MTV XZIBIT пристигна в Българя за участието си на Ловеч Парти Фест 2009. Той за първи път идва в страната. Но преди да се види с 1000-те си фенове, изживя един ден, препълнен с емоции, някои от тях не чак толкова приятни.

Въпреки че багажът на рапъра е изгубен и пристигна без дрехи, той запази веселото си настроение. Наложи му се среднощен шопинг, но това беше част от купона. След това Xzibit, Bobo, DVD и Red One направиха лудо парти на DJ пулта в автър парти шатрата на Xenia. С една дума, подгряха феновете си за концерта днес.

Малко по-късно през нощта се присъединиха и Dokken - барабанистът Мик Браун и китаристът Джон Левин, съобщава erogance.eu. Те споделиха, че обичат да слушат рап.

Само няколко часа след като кацна, рапърът подкрепи Ицо Хазарта с 1000 лева на големия финал на VIP Brother 3. На приятелска среща в стилен български ресторант той попадна на финалния лайф на предаването. Стана му любопитно какво точно се случва на екрана. И приятелите, с които вечеряше му обясниха за благотворителното шоу на звездите. Той тутакси реши да се включи в шоуто и Мария Бонева, която беше част от компанията, се обади от негово име.

Той вече се намира в Ловеч и сподели, че много се е изкефил от начина на посрещане. Той измина отческата София - Ловеч с дванайсет метрова лимузина Great Wall. Въпреки че е дошъл да пее, у него проговори вътрешният глас на водещия от „Pimp my ride". При пристигането си в хотела забеляза симпатичен тунингован трабант. Той набързо го огледа. "Nice, very nice" бяха думите му.