Изумителна е със способността си да си вярва, независимо дали става въпрос за водене на секспредаване по кабеларка, прогноза за развоя на парламентарните избори или войната на цветовете, която при нея се свежда до "грим".

Дългото медийно затишие около Сашка изостри "чувствителността" и още след първата й поява в праймтайма на Нова симулира "скандал". С това по нищо не се различава от обитателите на цирка, които застават на челна стойка и без да насочиш камера срещу тях, нужно им е само дребно лакомство.

Нешка Робева констатира, че ако Васева е поставила първата копка на фолка, то в танците е направила цяла дупка. И е провалила отбора си. Истина, забележима и с просто око. Ако това е обида, то героят от "Биг брадър" Найден трябва да се самоубие ритуално, защото треньорката фиксира дебюта му в шоуто като "130 килограмов задник".

На отправената заплаха за съд от страна на "емблемата на фолка", в извънредния петъчен лайф Робева отвърна с покана да се включи в представлението й "Два свята", което ще се играе утре вечер в Пловдив. Интрото представлява ударна "чалгия". И именно там се предполага че ще разклати телеса Сашка, тъй като тя прие, стига жестът да не е "ироничен". Желанието й да вкара собствен почерк в хореографията направи от планирания бродуей пародия, която човек трудно би могъл да види и сред хлапетата около пясъчника пред блока.

На репетиция бе дошла с двете си деца, които през цялото време висха по краката й, а тя ги гонеше с възпитателното "Къш!". Деликатните забележки на хореографката Димитрина за загубата на време отново провокираха "чувствителността" на кръчмарската грация на тема родителска отговорност. В крайна сметка трудът на трима души, които са в шоуто, за да научат нещо, отиде по дяволите. Защото Васева приема присъствието си в национален ефир като разходка с напоителни прибежки зад храстите в парка.

Аграрното вариете на Васева завърши с екстаза, че след "скандала" много я канят по участия и дори искат дует с Нешка Робева. Оказа се готова и с текст за песен, посветена на желязната лейди - "Тя е корифей, само в категория злодей". Присъствието й във VIP Dance превръща шоуто за няколко минути от арена за изкуство и забавление в тъповата махленска вечеринка.

източник: "Монитор"