След като модният сайт определи какви са основните грешки, които холивудските звезди допускат на червения килим, дойде време и на родните. От сайта достигнаха до извода, че не се различават много, освен че звездите в Холивуд допускат тези грешки само на червения килим, а доста от родните звезди ги правят и в ежедневието. 

Много плът на показ

Доста често срещано явление при родните звезди. По принцип, плътта на показ може да е естетична, особено, когато тялото ти го позволява. Но това се отнася за плажовете, морските курорти и почивните дни. Когато една родна звезда е на участие, на премиера, на червения килим или в публичното пространство, тя не може да си позволи да изглежда нелепо.

Oversize maxi бюст

По принцип, това трудно може да попадне в класация за грешки, но е нужно да отбележим, че повечето родни звезди прекаляват с пластичните операции, особено що се отнася до бюстовете. В САЩ, една огромна страна, има само няколко звезди с огромни силиконови бюстове, като най-известни са Памела Андерсън и Лоло Ферари. Но на тях им е позволено, първо - защото са съразмерни, и второ - защото са само две на многомилионна държава. В България, малка страна, с малко звезди, 80% от родните известни личности са с твърде големи бюстове, което по принцип е въпрос на личен избор и естетическо усещане. И все пак е хубаво пластичните операции да са съобразени с фигурата.

Тесни дрехи

Или сред родните звезди има нова мода на тесните дрехи, или просто не печелят достатъчно и нямат пари за нови дрехи с техния размер. Сред родния хайлайф все по-често се забелязва тенденцията за тесни дрехи, поли и още по-тесни бюстиета, които позволяват на формите да „изскачат". Не само на бюста, но и на паласките.

Твърде много щампи, десени, материи

Лято е и ярките цветове са предпочитани от хората, но пък родните звезди прекаляват в манията си да са интересни. То не са щампи, то не са дантели, не са ресни. Повечето или нямат стилисти, или стилистите им не струват. Не че леопардовите щампи са лоши, но когато са допълнени с дантели, ресни и три рози за разкош, откровено са дразнещи.

Лош подбор на аксесоари, спрямо рокля, прическа и т.н.

Родните звезди често допускат грешката да изберат неподходящи аксесоари спрямо тоалета си. Най-често това се случва на дамите с дълги вечерни рокли и огромните ежедневни чанти. Никъде по света не сe виждa такова чудо, но ето, че в нашата страна всичко е възможно.

Липса на стил и естетически усет

Като цяло с това можем да обобщим всички грешки, които родните звезди допускат. В манията си да бъдат забелязани, интересни, харесани, обсъждани, те правят недопустими грешки спрямо външния си вид. Но не това е най-страшното. Все пак има хора, които можеш да наемеш и да ти помагат в избора на облекло. Най-страшното е, че родните звезди си вярват и мислят, че са изключително модерни и стилни. Което не винаги е така.