Със стотици приятели, много настроение и хубава музика премина промоцията на новия албум на Кали The Best Of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ, която се проведе на 30 октомври, четвъртък, в Rainbow Plaza.

Певицата, заедно с нейния бенд и гост-изпълнителите Илиян, Любен Бръшлянов и Стоян Раянов - Я-я, представиха дванадесетте ремиксирани топ хита на Кали, събрани в уникалната колекция на The Best-a. Публиката за първи път чу обновените варианти на футболния химн „4-4-2”, песните „Катастрофа”, „Чужда”, „Забрави ме”, „Нищо лично”, „Мразя те” и др. Всяко изпълнение на Кали бе съпроводено от специална мултимедия, показваща различни проблеми на българското общество като домашното насилие, хулиганството, войната по пътищата, дискриминацията на хомосексуалистите и др.

На промоцията бяха представени и двете нови песни на Кали. Преди да изпълни едната от тях – „Любов навреме”, певицата сподели, че я посвещава на любимия си, чието име обаче не разкри.

Сред гостите на концерта бяха представители както на поп-фолка, така и на поп жанра. Специалните си почитания към Кали поднесоха естрадните певици Йорданка Христова и Тони Димитрова, които я изненадаха с огромни букети. Промоцията бе уважена от изпълнителя Крум и от Наско от Б.Т.Р., който дойде с половинката си. Кали смеейки се заяви, че с Наско ще направят готик поп-фолк парче. Да поздравят колежката си с новия й албум дойдоха и поп фолк дивите Пепа, Емануела, Ивена, Стефани, Джина Стоева и други певици от Ара мюзик.

В края на концерта в емоционално обръщение Кали благодари за подкрепата на всички свои близки и приятели, и най-вече на своята майка, сина си Георги и на своя приятел.