Камен Воденичаров съвсем го удари на просия заради сериозни финансови затруднения, оплакаха се негови близки, които са се излъгали да дадат солидни заеми на своята дружка.

Един от най-популярните български артисти с по-специални сексуални предпочитания изпаднал в крайно неделикатна ситуация. През последната година бившият шеф на телевизия ММ все се захващал с губещи проекти, от които успял да изстиска доста малко финансово възнаграждение, пише в. Галерия.

В същото време той не се сещал да го дава по-скромно в личния си живот. Камен е свикнал да прави най-пищните партита за своята мъжка компания, на които алкохолът и наркотиците никога не свършват. Несъответствията межди заплатата и разходите на Воденичаров съвсем естествено започнали да му създават сериозни проблеми.

"Камен продължава да харчи като луд. Винаги той ще скочи да плаща сметките на приятелчетата по заведенията. Хареса ли си някоя антика, ще я купи без да се пазари за цената. По едно време дори имаше намерение да строи хотел на морето, но съвсем естествено не му стигнаха силите. В последните 12 месеца работите рязко тръгнаха надолу. Кризата го удари яко под кръста. Опита се да си намери място в някои от големите телевизионни проекти, но босовете не му подадоха ръка.

Няма да сгреши, ако излезе тия дни по телевизията и обяви, че е фалирал и няма как да върне заемите, с които се е затрупал", разказва близък приятел на известния артист.